Na in juni 1996 de opleiding SPD (Staatsprakijk Diploma Bedrijfsadministratie) te hebben afgerond is Roger begonnen met werken.
Zijn allereerste baan was in het bedrijfsleven bij Océ op de afdeling crediteurenadministratie.

In augustus 1997 is Roger zijn carrière binnen de accountancy en belastingadvieswereld begonnen. Om zich verder te ontwikkelen en de noodzakelijke kennis op te doen is Roger in 1998 begonnen met de opleiding tot Federatie Belastingadviseur welke in 2004 succesvol is afgerond. Hierdoor heeft Roger zowel accountancy als fiscale kennis en ervaring opgedaan.

Via Faesen Belastingadviezen & Accountancy, Koenen en Co, de Gibo groep en RSM Wehrens, Mennen de Vries heeft Roger de noodzakelijke ervaring opgedaan om uiteindelijk in april 2013 zijn droom te laten uitkomen, een eigen kantoor. Bij bovengenoemde werkgevers heeft Roger alle werkzaamheden verricht welke hij nu als zelfstandige verricht. U kunt hierbij denken aan het voeren van een loonadministratie, het inboeken van een administratie, het samenstellen van een jaarrekening en het samenstellen van aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting.